Våra tjänster

Köksrenovering

Funderar du på att göra en köksrenovering? Vi på Byggoffert hjälper dig att förverkliga ditt projekt! Har du redan beställt ditt nya kök och vill ha hjälp att få det monterat så hjälper vi gärna till. Eller vill ni köpa nytt kök av oss erbjuder vi fina kök från vår köks leverantörer Kitchn. Vi hjälper våra kunder genom hela processen, från ett första möte till ett färdigbyggt kök och överlämna av garanti och certifikat. Vi ritar upp ert kök i ritprogrammet Winner. Bänkskivor har vi i trä, laminat komposit och sten från LG Collection.

Vad som ingår i en köksrenovering

  • Ballofixventil
  • Kontroll av el
  • Kontroll av VVS-rör
  • Säker anslutning till vitvaror
  • Uppgradering av EL vid behov
  • Sophantering och miljöavgift
  • Egenkontroll och garanti

Badrum

Äntligen dags för ett nytt badrum! Vi på byggoffert hjälper er som vill renovera ert badrum, vi vill göra ert beslut så enkelt som möjligt utan några som helst konstigheter, därför hjälper vi dig hela vägen från planering till färdigställande för att göra din vision till verklighet. En tydlig byggprocess är något som vi arbetar efter i varje projekt. Därför är det första personliga mötet viktigt för oss där vi ritar ert badrum i ritprogrammet Winner och våra inredare har stor kunskap när det gäller regler och lagar för badrum.

Garderober

Vi hjälper dig att montera din nya garderob eller renovera din gamla. Allting levereras av våran leverantör Mirro.

Golv

Golvarbeten – Oavsett om det handlar om slipning av ett nött furugolv, eller ny läggning av fiskbensparkett så för golv avgörande för hemmets helhet. Ett bräd- eller parkettgolv behöver då och då slipas och förses med flera skikt försegling för att återfå sin forna glans. En sliten korkmatta eller ett gammalt plastgolv byts ut och ersätts med ett nytt och fint golv. Du kommer att bli nöjd med resultatet. Glädjen att dagligen vistas i en ren och välskött omgivning är värd sitt pris och varar länge!

Golvslipning

Vi utför golvslipning i hela Stockholm. Välj mellan de vanligaste golvbehandlingarna: Lack, Hårdvaxolja eller Olja. Vi använder oss av de senaste maskinerna, alla med inbyggda dammsugare för minimalt dammutsläpp.

Målning

Måleriarbeten – Väggar, tak och snickerier… Nya ytskikt är nyckeln till förändring och känslan i hemmet. Även med målning av snickerierna får du så klart hjälp av oss om du bedömer att det är nödvändigt. Det ingår naturligtvis alltid ett sorgfälligt underarbete i form av slipning, tvätt och spackling för att resultatet ska vara hållbart och snyggt att se på.

Tapetsering

Du längtar kanske efter en förändring som märks i ditt hem. Ofta räcker det med en tapetväxel för att det på nytt ska kännas ombonat och fräscht hemma. En väl utförd tapetsering är alltid en glädjande förändring och en njutning i vardagen för alla familjemedlemmar- eller varför inte på arbetsplatsen?

El och VVS

Vi gör allt inom el-arbeten så som nytt proppskåp, jordade kontakter m.m. Vi gör allt inom VVS-arbeten så som inbyggd toalett, rördragning till kyl med ismaskin m.m.

Trygghetspaketet

Byggoffert tänker utanför boxen när det gäller renoveringar. Byggofferts personal delar företagets affärsidé och värderingar. Tillsammans har vi den visionen att prioritera er som kund, där ni kommer i första hand.

Vad våra kunder tycker

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök. Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det
kostnadsfritt.

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök. Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.