Om Byggoffert
i Stockholm AB

Vilka är vi

Ett byggföretag med kunden i fokus

Historian om hur Byggoffert bildades togs sin början på 2000-talet via olika företagsformer som alla hade gemensam nämnare, försäljning till privat personer.

Grundarna av Byggoffert har olika kompetenser som tillsammans ger oss stor erfarenhet att jobba med just er som privat person. Under alla år så har det funnits olika problem med bl.a personal, hantverkare, leverantörer, myndigheter. Detta har resulterat i ett koncept där alla kan känna sig trygga och du som kund inte behöver vara orolig under renoveringens färd.

Detta kallar vi trygghetspaketet mer om detta kan ni läsa här.

Våra visioner

Ett företag med stora ambitioner

Byggoffert startade med ambitioner att bli bästa byggföretaget inom den privata marknaden. Byggoffert tänker utanför boxen när det gäller renoveringar. Byggofferts personal delar företagets affärsidé och värderingar.

Tillsammans har vi den visionen att prioritera er som kund, där ni kommer i första hand. Tillsammans med er och våra medarbetare, bygger vi ett starkt förtroende, som ska vägleda oss till lyckad upplevelse under eran renovering. Som medarbetare i Byggoffert är det alltid lojaliteten som ligger i första hand, vi erbjuder varandra en säker och sund arbetsmiljö. I företagets organisation finns alla gällande certifikat och inredare, projektledare, arbetsledare, inköpare och ekonomi.

För en trygg och säker renovering. Byggoffert i Stockholm AB finns idag i Sollentuna men vi är verksamma över hela Stockholm.

Vad våra kunder tycker

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök. Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetsvis är det
kostandsfritt.

Begär kostnadsfri offert

Fyll i formuläret och boka ditt offert-besök. Vi svarar vanligtvis inom 24h. Givetvis är det kostnadsfritt.